Recepty, Strana 2
Na štědrovečerním stole by neměl dle tradice chybět smažený kapr. Jenomže, co si budeme povídat, ne ...
Mezi tradiční Vánoční recepty bezesporu patří kroupový Kuba. Pravda, v tom starodávném poj...
Na přípravě sulcu není nic složitého, jen je třeba počítat s časem na ztuhnutí v lednici. Hotová hus...
Mé srdce plesá. Jednak proto, že Cordon mám opravdu rád, ale hlavně proto, že na mě nedávno na Křečk...
Vinnou klobásu miluji. Tu Křečkovu samozřejmě. Proto jsem se ptal kdy už konečně bude k dostání...
Díky bohu jsou časy, kdy bylo mleté maso na černé listině, ty tam. Dříve se do mletého dávalo jen to...
Oslavy svatého Martina jsou sice spojeny s pečenou husou, ale upřímně husa je veliká a suchá. J...
Tradiční francouzská příprava! Křečkova slanina dodá jemnému, ale suššímu masu šťavnatost a tymián s...
Není polévka jako polévka. Řeknete si asi ,,no to se předvedl, polévka", ale pozor tato fazolová pol...
Krůtí maso nemá bohužel u nás takovou oblibu jako ve světe, což je škoda. Lidé se obvykle bojí, že m...