Recepty
Škola je zpět a s ní i čas svačin. Ty jsou v případě, že jste celý den na nohách nebo mimo domov, op...
Kůzlečí je pro mě osobně symbolem Velikonoc. Můj táta byl celý život pošťák a rozvážel poštu po vesn...
Jaro a Velikonoce s sebou nesou mladá masa, jako je třeba jehněčí. Jenže jehněčí pečeně bývá vě...
Pokud jste sledovali reprízované díly Sváti Kuřátky, jistě jste zaregistrovali, že první jídlem, kte...
Tohle je recept mé manželky, která ho zdědila po své mamince. Rozhodně nechci teď tvrdit, že by manž...
Jsem si vědom, že s ledvinkami trochu riskuji. Droby obecně nepatří mezi nejoblíbenější masa. S...
O mletém mase jsem již psal. Někdo mleté maso miluje a další ho naopak úplně nevyhledává. Ale těch p...
Co se vám vybaví, když se řekne „typické české jídlo“? Nejoblíbenějším pokrmem je podle mistrů gastr...
Gastronomie podléhá aktuálním trendům stejně jako móda. Naštěstí jsou jídla, která se stále vaří bez...
Zelňačky není́ nikdy dost a odležení jí vysloveně svědčí – takže vůbec nevadí, když jí n...